2013

Gran Recapte d'Aliments a Catalunya 2012

12/11/2012

La Fundació Banc dels Aliments organitza la recollida per al 30 de novembre i l'1 de desembre a més de 700 supermercats i mercats del país.

La quarta edició del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya 2012, organitzada per la Fundació Banc dels Aliments amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" insta la ciutadania a donar aliments per a les persones més necessitades. Enguany l'objectiu és arribar a 1,4 tones de queviures.

El Gran Recapte d'Aliments tindrà lloc entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre mitjançant els més de 700 punts presencials de recollida d'aliments ubicats en supermercats i mercats d'arreu de Catalunya.

Aquest punts de recollida comptaran amb l'ajuda de 10.000 voluntaris que aportaran part del seu temps a la recollida. Per tal de canalitzar i organitzar l'equip de persones voluntàries, la Fundació ha publicat diversos formularis a la seva pàgina web. També possibilita donar aliments via Internet a través d'alguns dels supermercats adherits al Banc dels Aliments i fer donatius periòdics o puntuals.

La Fundació Banc dels Aliments és, juntament amb Càritas i la Creu Roja, una de les entitats de distribució d'aliments més importants del país i compta amb seus a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Enguany celebra el seu 25è aniversari.

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.