2014

Arilfrut es distingida per la Paeria com a empresa amb responsabilitat social

21/02/2014

L’Ajuntament de Lleida ha distingit com a Empresa Solidària 2014 17 firmes i entitats com a agraïment per la tasca que han dut a terme donant suport a associacions del tercer sector d’acció social, de cooperació i de desenvolupament de la ciutat

El Grup Arilfrut, la central frutícola creada el 1963 de la ciutat de Lleida va ser una de les empreses reconegudes per la institució municipal, a proposta del Banc dels Aliments de Lleida. Des del Banc vam destacar la important tasca de col·laboració en la logísitica del Gran Recapte que es va dur a terme per part d'Arilfrut en els darrers anys per part de la central. Finalment, i gràcies a l'Ajuntament de Lleida, els hi ha arribar el reconeixement. El guardó el va recollir el seu president Arcadi Jover.

L'alcalde de Lleida, Ângel Ros ha lloat el treball que les Empreses Solidàries 2014 han realitzat i ha destacat que “aquesta iniciativa demostra, una vegada més, el caràcter humanitari de la ciutadania i del seu teixit empresarial".

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.