2015

El Banc dels aliments de Lleida gestionarà el producte fresc des de Mollerussa

10/03/2015

 
El Banc dels Aliments de Lleida gestionarà el producte fresc des de Mollerussa
 
L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat les obres del nou centre de distribució d’aliments del municipi que està previst que estigui a punt d’aquí a quatre mesos, un cop acabes les obres de reforma de l'antic escorxador municipal.
 
El nou centre de distribució d’aliments farà arribar els ajuts alimentaris a les persones ateses pels serveis socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i, a més a més, disposarà d’una sala blanca que permetrà la manipulació del producte fresc i que gestionarà directament el Banc dels Aliments de Lleida.
 
Amb aquesta iniciativa, el Banc dels Aliments de Lleida millorarà la seva gestió del producte fresc per tal que arribi a més famílies i en millors condicions convertint-se en el primer Banc dels Aliments de Catalunya que disposarà d’una instal·lació d’aquestes característiques. La sala blanca permetrà aprofitar millor excedents de la indústria càrnica de les terres de Lleida que molts cops no poden arribar directament a les famílies al no tenir capacitat de manipulació d’aliments.
 
El nou centre habilitarà també un espai per a la formació en el que es preveu l’organització de tallers per millorar l’aprofitament dels aliments per part de les famílies receptores.

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.