2017

Visita del Bisbe de Lleida

31/08/2017

El passat dia 28 d'agost, vam rebre la visita del Bisbe de Lleida, Salvador Gimenez-Valls, que va venir a coneixer les nostres instal·lacions i la feina que s'hi desenvolupa. El Bisbe va estar acompanyat pel President del Banc dels Aliments , Joan Ramon Saura, i els membres de junta Ramón Pinyol i Montserrat Arrufat. Duant la visita se li va explicar el recorregut que fan els aliments un cop el banc els rep. També es va interessar pel treball que es fa amb algunes de les entitats catòliques que són beneficiaries del Banc.

L'any passat el Banc dels Aliments va recollir 1.700 tones de productes alimentaris per a un total de 26.500 usuaris que almenys un cop al trimestre reben ajuda en aliments en alguna de les 83 entitats socials de la demarcació de Lleida que des del Banc s'aprovisiona.

Gràcies per la visita!

El Bisbe de Lleida amb alguns dels membres de la Junta de Banc dels Aliments

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.