Últimes noticies

Nou conveni de col·laboració amb Pàmpols Packaging Integral

17/12/2021

Empreses amb responsabilitat social: Pàmpols Packaging Integral

Pàmpols se suma a l'equip d'empreses amigues del Banc dels Aliments. Moltes gràcies!

El passat mes d'octubre vam signar un   conveni de col·laboració que converteix a Pàmpols en una empresa amiga del Banc dels aliments. Estem molt contents de poder-vos informar d'aquesta col·laboració i també molt orgullosos de comptar amb empreses com Pàmpols Packaging Integral que sumen al territori!

Després de la signatura del conveni, en Francesc Pàmpols, Gerent i director de Responsabilitat Social Corporativa de Pàmpols ha visitat les nostres instal·lacions per conéixer de més a prop la nostra activitat diària.

En Francesc és la segona generació de Pàmpols, un negoci familiar dedicat a la comercialització majorista de solucions integrals de packaging i embalatge. El seu pare, Josep Pàmpols va iniciar el negoci fa gairebé 40 anys, el 1985. Empresa, que des dels seus inicis va invertir en responsabilitat social corporativa i que sempre ha estat vinculat a causes socials.

Una empresa que inverteix en responsabilitat social corporativa des dels seus inicis.

Parlar de valors amb el Francesc, és parlar de sentit comú: En preguntar-li sobre els valors que mouen a Pàmpols a col·laborar, en Francesc ho té molt clar: "primer hem de començar per casa: les empreses tenim la responsabilitat de cuidar a l'equip humà que ens ajuda a poder fer la nostra tasca al dia a dia; després, tenim la responsabilitat de tornar a la societat tot el que puguem".

Hem pogut intercanviar opinions sobre el present i el futur de la responsabilitat social corporativa i sobre la relació entre empreses i entitats socials del territori.

En Francesc és de l'opinió que l'entorn social en el qual ens movem, requereix que les empreses siguin cada cop més actives. Quant a RSC, l'aposta de Pàmpols, és la vinculació a projectes sòlids i a entitats a llarg termini mitjançant l'aportació econòmica. "A mesura que nosaltres anem creixent, intentem retornar part del benefici al territori i al nostre entorn més proper".

El seu missatge també és clar quant a la relació que hauríem de tenir les entitats socials amb l'entorn empresarial: "quan les empreses passen un bon moment, les entitats han de ser proactives en la cerca de col·laboracions en benefici de tothom"

Responsabilitat empresarial en la lluita contra la pobresa i la precarietat alimentària.

La vinculació en la lluita contra la pobresa i la precarietat alimentària de Pàmpols Packaging Integral, té un llarg recorregut; quan, Josep Pàmpols, ja feia donatius d'aliments en espècie a entitats socials del territori. Per a en Francesc, la col·laboració amb el Banc significa una nova oportunitat d'establir una aliança sòlida a llarg termini. Reforçar la RSC i retornar a la societat

"Moltes gràcies a tot l'equip de Pàmpols Packaging Integral i en especial al Francesc per convertir-vos en amics del Banc dels Aliments!

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.