Últimes noticies

Campanyes Solidàries a l'EKKE Viding

05/12/2020

CAMPANYES SOLIDÀRIES A L’EKKE VIDING

Ja som al mes de desembre i malauradament ens continua acompanyant la Covid-19. En aquesta situació tant complicada Ekke Viding  ha decidit aportar el seu granet de sorra per ajudar totes aquelles persones que actualment es troben en una situació de precarietat alimentària. 

Per aquest motiu volen animar-te a que col·laboris amb ells i amb el Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida duent a terme la campanya de ๐—ฅ๐—˜๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐——๐—” ๐—ฆ๐—ข๐—Ÿ๐—œ๐——À๐—ฅ๐—œ๐—” ๐——’๐—”๐—Ÿ๐—œ๐— ๐—˜๐—ก๐—ง๐—ฆ ๐Ÿ๐Ÿฅ–๐Ÿฅฆ๐Ÿฅš.  Per a participar, només cal utilitzar el següent enllaç per a fer una aportació. โžก๏ธ https://www.bancdelsaliments.org/.../viding-ekke/_id:288/

 

D'altra banda, hi ha una altra activitat en la que els clients d'EKKE poden col·laborar, la campanya   ๐—–๐—ผ๐—บ ๐—บé๐˜€ ๐—ฐ๐—ฎ๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€, ๐—บé๐˜€ ๐—พ๐˜‚๐—ถ๐—น๐—ผ๐˜€ ๐—ฑ'๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€!  100kcal ๐Ÿšด‍โ™‚๏ธ = 1kg๐Ÿž

L'Ekke, amb el patrocini de CaixaBank i el suport de Fundació "La Caixa" posen en marxa una gran iniciativa solidària amb el Banc dels Aliments. Fins al 20 de desembre, sumarem totes les calories que es consumeixin als aparells cardio de la sala fitness. 

Per cada 100 calories es donarà al Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida 1kg d'aliments. Només cal anar a les instal·lacions de l'Ekke, entrenar a la sala fitness fent cinta, el·líptica o bici i cremar calories. Com més millor, així sumarem més aliments.

Per participar només cal registrar-se a l'aplicació Mywellness.

Gràcies a tots per col·laborar amb els vostres aliments!

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.