Últimes noticies

Donació d'aliments de l'horta de Lleida al Banc dels Aliments per part de l'Associació de Productors

16/01/2021

Durant aquest Nadal atípic l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida va proposar un sorteig amb diferents productes de proximitat a partir de la iniciativa “Lo remolquet de l’Horta”. 

Es tracta d’un remolc sencer de productes que han preparat 18 empreses familiars de l’Horta. Productes directes de l’hort com cols, bròquils, calçots o carabasses i fruita com pera o poma. També productes artesans elaborats amb matèria primera de l’Horta, olis, brou, ous, conserves i diversos sucs ecològics.

La majoria de butlletes del sorteig es van vendre als mercats setmanals de dijous i dissabte però no va sortir el ticket guanyador. L’Associació va esperar més de 15 dies per si sortia la persona afortunada, veient que no sortia ningú els productors i productores van decidir fer una acció solidària oferint “Lo remolquet de l’Horta” al Banc d’Aliments de Lleida. Aquest acte també és un reconeixement de la pagesia de l’Horta a la gran labor de recapte i distribució d’aliments que fa aquesta entitat lleidatana.

El senzill acte d’entrega s’ha fet el divendres 15 de gener pel matí a la Granja Pifarré de l’Horta comptant amb la presència del director del Banc d’Aliments de les comarques de Lleida, Oriol Berenguer, i del seu president, Antoni Fo. Així com d’un grup de productors i productores locals.

(Text de TotLleida.com)

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.